Hoppa till innehåll

Uppehåll på läkarprogrammet

Stetoskop

Jag har valt att ta uppehåll på läkarprogrammet för att fokusera på att avsluta mina forskarstudier.

Det har varit en oerhört intressant och lärorik termin, särskilt den professionella utvecklingen som jag har gått klart idag. Jag har träffat och lärt känna massor med fantastiska blivande och befintliga läkare under den här korta tiden som jag gärna hade tillbringat flera år med. Jag hoppas dock att jag en dag (kanske när jag är klar med att doktorera) kan komma tillbaka och gå klart utbildningen. Jag ser kanske inte fram emot de fyra teoretiska terminerna, men jag tror att de kliniska terminerna kommer vara väldigt roliga och lärorika!

Vi får se vad som händer, men är du intresserad av forskning – följ min doktorandblogg för att se hur det spåret går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.