Hoppa till innehåll

The SIMS invaderar Windows Phone!

När jag skulle byta från min Xperia Arc (Android ICS) till min nya HTC 8X (Windows Phone 8) var det egentligen bara en sak jag ångrade- att jag inte skulle kunna fortsätta spela The SIMS FreePlay som jag hade investerat så mycket tid i redan.
Allt annat som jag hade på min telefon fanns det likvärdiga Windows Phone-alternativ till, men inte just det enda spel jag egentligen spelade på min mobil.

Igår var det därför en lyckans dag när Windows Phone-bloggen informerade att The Sims FreePlay nu finns att hämta i Windows Store. Och kanske är det för att jag inte har spelat spelet på ett tag, men visst känns det lite annorlunda nu jämfört med förut. Till det bättre skulle jag vilja säga. Kanske är det bra att alla Androidanvändare har fått testa och utvärdera spelet innan det kommer ut på Windows Phone. Hursomhelst är jag nöjd och äntligen (?) kan jag slösa ännu mer tid på min telefon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.