Hoppa till innehåll

Terminsavslutning

Det bärjar bli dags för sommarlov! Den här veckan har det varit full rulle, och mycket har varit relaterat till barnen, men såklart även ”mina” studenter.

Barnens förskola har haft sin ”sommarfest”, men våra barn kommer vara på förskolan i ytterligare ett par veckor – i alla fall fram tills midsommar. Sedan kan jag börja jobba hemifrån igen. Just de här sista veckorna innan sommaren är ganska hektiska på jobbet. Det har varit hela dagar fulla med diverse möten och många studenter som ska presentera sina exjobb. Just den här terminen handleder jag tre exjobbare och är ämnesgranskare för två studenter på Masterprogrammet. Det blir många uppsatser att läsa!

Förutom ”mina egna” studenter är det också många studenter som hör av sig till mitt företag dessa veckor och många gånger har jag tyvärr fått tacka nej i brist på tid. Det är tråkigt såklart, mest för de studenter som hade behövt tjänsten, men förhoppningsvis hittar de andra som kan hjälpa dem.

Nästa vecka är det också skolavslutning. Och en vecka som förväntas bli rätt hektisk trots (eller kanske pga) nationaldagen imorgon. Men sedan ser jag fram emot flera veckor med fokus bara på forskning och framsteg! Äntligen ska jag få saker gjorda! Avsluta saker på min att-göra-lista! Jag har nog alltid sett fram emot sommarlov. Men i år är första gången jag ser fram emot ett sommarlov för att jag ska kunna jobba mer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.