Hoppa till innehåll

Tale of nine tails och Goblin

  • Nöje

Jag har tittat på massor med K-drama den senaste tiden. Efter att ha tittat färdigt på serien Tale of nine tails på Viki gick jag tillbaka till Netflix där jag hittade hittade en serie som heter Law School. Huvudpersonen är en gammal bekant – både en av huduvpersonerna i nine tails och en i F4-gänget i Boys over Flowers, Kim Bum. Serien är underhållande och jag såg klart den på en helg, utan att spola särskilt mycket, vilket säger en del om hur bra varje delhistoria i hela historien är. Vanligtvis har K-drama ett sidospår med någon extra romans mellan två bifigurer, men i Law School är alla sidospår direkt kopplade till huvudhandlingen.

Efter den serien fick jag lite extra smak för den andra huvudpersonen i nine tails- Lee DongWook. Han har varit med i bland annat Goblin- en annan riktigt populär serie i Sydkorea. Den serien finns inte på Netflix, och på Viki blev jag irriterad av de långa reklampauserna, så jag letade reda på en annan site där jag kunde titta på serien mer oavbrutet. Och jag blev inte besviken. Serien var underhållande och jag valde denna gång att bara titta på en eller två delar på kvällarna istället för att sträcktitta över en helg. Därför höll serien i lite mer än en vecka innan den tog slut. Så nu funderar jag över vad nästa grej ska bli. Någon som har ett bra förslag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.