Hoppa till innehåll

Ramadan 2018, dag 3

Efter två lyckade fastedagar går vi nu in i den tredje. Vi har haft ”tur” med vädret då det inte varit så varmt som det var i förra veckan. I torsdags var det blåsigt och ganska kallt så vi var mest inomhus. Igår var det också ganska svalt.

Idag är det precis lagom varmt. Det är tillräckligt fint väder för att man ska kunna vara utomhus utan jacka, men inte så varmt att man svettas och blir törstig. En bra dag för att leka med barnen utomhus men utan att för den delen bli trött av fastan.

Jag trodde att detta år skulle bli som tidigare år när jag har ammat. Då har jag fått avbryta fastan ungefär var tredje dag för att jag inte fått i mig tillräckligt med vatten. Men i år verkar det hittills som att jag får i mig tillräckligt. Bebisen är nöjd med den mjölk han får. Och jag känner mig varken trött eller hungrig. Vi får hoppas att det håller i sig så att vi tar oss helt igenom Ramadan utan att bryta. Det var många år sedan jag gjorde det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.