Hoppa till innehåll

Radiointervju idag på P4 Uppland

Det var en ganska stressig dag idag som började med att prinsen inte alls ville åka till förskolan. Jag hade tid för provtagning på Akademiska Sjukhuset klockan 8.30, men hann inte dit förrän en timme senare. Sjuksköterskorna var förstående och när allt var klart kom jag in på kontoret med ett meddelande från en kollega om att någon från radio hade ringt. De ville göra en intervju med mig angående pressreleasen som universitetet hade släppt. Jag blev uppringd mindre än en timme senare och det bestämdes att jag skulle komma in lite innan 15.30 till Sveriges Radios kontor i Uppsala för en intervju live.

Jag kan ärligt medge att det var väldigt nervöst under resten av dagen fram tills dess att min intervjuare tryckte mikrofonen mot mig och började. Jag kommer knappt ihåg nu vad som frågades eller vad jag sade, förutom att det handlade om värktabletter, men hon verkade nöjd och sade att jag gärna kunde kontakta henne nästa gång vi publicerar, så kan jag få komma in igen. Jag tar det som ett gott betyg, men jag har ingen aning om vad lyssnarna tyckte :).

Hursomhelst känns det såklart jättekul att kunna komma ut med min forskning på så många olika sätt. Och kopplat till det: Kom ihåg: Om du inte har ont, ta inte värktabletter. De är inte utan biverkningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.