Hoppa till innehåll

Ny framsida på bloggen

Det är roligt att ändra på saker då och då. Jag har märkt att jag blir lite trött på bloggens utseende ibland och när jag går tillbaka och tittar på när jag senast bytte utseende så märker jag att det har gått lite mer än två år. Och innan dess var det ytterligare två år. Säger det något om mig?

Så den senaste veckan har jag jobbat med framsidan och försökt att uppdatera den med nya bilder och information om min forskning och nu är det nya utseendet klart. Jag tycker att det ser mer modernt ut och den nya sidan kombinerar två gamla sidor- ”Hem” och ”Om Mig” så att det blir mycket mer fokuserat. Kvar finns det nu en sida om min forskning, en sida om teknik (som förhoppningsvis kan uppdateras med nyare information och en snyggare layout snart) och bloggen, såklart.

Jag har också skapat en ny framsida på min engelskspråkiga blogg och kommer börja lägga till fler inlägg på engelska. Men den engelskspråkiga bloggen är inte riktigt lika personlig som den svenska. Den är riktad mer mot mitt jobb, forskning och företag- en mer professionell hemsida.

Den svenska bloggen är dock mer personlig och handlar mer om mig, min familj och mina upplevelser. En blogg jag ofta går tillbaka till för att minnas hur eller när något viktigt i mitt liv var eller hände. Det är här jag skriver om mina graviditeter, mina barns småbarnsår, mina resor och det mesta andra jag vill minnas i framtiden. Min egen personliga men samtidigt publika dagbok. Vad skulle du vilja läsa mer om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.