Hoppa till innehåll

Xperia Arc

Jag köpte en Xperia Arc för ganska länge sedan och har använt den flitigt sedan dess. Den använder Android som många andra mobiler och väger lätt i handen.

Den största fördelen är de snygga bilderna och den fina videokvalitén. Jag är väldigt nöjd med telefonen och särskilt tillgången till Android Market som har massor med bra gratisappar. Telefonen kommer även med en inbyggd GPS med kartfunktion som fungerar förvånansvärt bra.

Det enda jag irriterar mig på är att telefonen är så tydligt kopplad till Google och man måste godkänna många sekretessavtal innan man kan använda telefonen ordentligt. Här ingår att man måste koppla youtubefunktionen och mailet till ett Gmailkonto. Detsamma gäller kalenderfunktionen.

Dock har SonyEricsson kommit med flera uppdateringar de senaste veckorna som har gjort att telefonen nu har en kalender kopplad till ett SonyEricssonkonto som man själv skapar på deras hemsida. Användargränssnittet har också blivit snyggare och telefonen är nu närmare kopplad till Facebook.

Betyg

Allt som allt är jag väldigt nöjd med min Xperia Arc och jag kan rekommendera den om man är intresserad av en bra kameratelefon.

YS   YS   YS   YS

4 YS av 5 möjliga!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.