Hoppa till innehåll

Var hittar man gravidbyxor? 

Förra gången jag var gravid började magen synas ganska sent så det kändes onödigt att köpa särskilda kläder för graviditeten. Den här gången är det dock en helt annan historia!

Jag fick en större mage ungefär i samband med att jag plussade. Sedan har den bara fortsatt att växa. Men BARA magen! I övrigt är kroppen sig lik. Det innebär dock att ingen av mina byxor passar längre så idag gav jag mig ut på stan i jakt på nya. Jag gick till Zara, kappahl, lindex och hm. Av alla dessa var det bara hm som hade mammakläder! Jag trodde knappt mina öron. Blir kvinnor inte gravida i Sverige längre? Desto mer besviken (om det nu är möjligt) blev jag när jag kom in på hms mammaavdelning. Deras designers verkar tro att alla mammor är tonåringar! Byxorna som liknade jeans var antingen av model ”skinny” eller ”super skinny” alternativt var de rivna eller fulla med glitter. Känslan jag fick var att de skulle passa på en 16-åring men för oss som är 30 plus? Mjukisbyxor för gravida någon? Till slut hittade jag ett par byxor som jag kunde använda så jag köpte dem.  Nästa gång letar jag dock på nätet. Men var hittar man de bästa gravidbyxorna? Sådana man kan använda på kontoret eller när man hämtar och lämnar på förskolan? Tips tas tacksamt emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.