Hoppa till innehåll

Tillbaka på labbet

  • Forskare
Boxer Lab

Den här veckan har jag varit tillbaka på labbet efter att ha jobbat hemifrån i 5 månader (!). Tiden har gått väldigt långsamt men samtidigt väldigt snabbt. Tre av våra doktorander har nyligen disputerat och all den överföring som vi hade så mycket tid till i våras har försvunnit – bara sådär! Därför har jag i veckan fått tillåtelse att gå tillbaka in i labbet för överföring av kunskap. Det har varit långa dagar och massor med information, men det har varit otroligt intressant och roligt att få tillbringa tid med dessa personer och lära mig alla tekniker som de använder!

Den första dagen tänkte jag egentligen ta en Lyft för att undvika folk, men jag tänkte att jag kunde åka tidigare på morgonen och se hur kollektivtrafiken ser ut. Alltså lämnade jag hemmet 6.30 på morgonen och föga förvånande var CalTrainperrongen tom och tåget likaså. Men när jag kom fram till Palo Alto var bussen till Stanford relativt full, så det var mindre roligt.

Väl framme på labbet hade flera förändringar skett. Bland annat separeras vår grupp genom en egen ingång på sidan av byggnaden och mer utspridda kontor. Jag har fått ett konferensrum mer eller mindre till mig själv, vilket är ganska trevligt. Jag började alltså dagen med att möblera om konferensrummet så att jag skulle trivas i det. Alla på labbet bär också masker hela tiden förutom sina handskar och glasögon och vi försöker att hålla avstånd till varandra. Hittills har det gått bra, och jag hoppas att jag hinner lära mig allt jag vill lära mig innan våra nya doktorer går vidare till nästa steg i sina karriärer!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.