Hoppa till innehåll

The Originals – ny TV-serie!

  • Nöje

På planet över Atlanten var jag så uttråkad att jag började titta igenom flygets TV-serier. Jag hittade en som verkade handla om vampyrer. Det var evigheter sedan jag följde en vampyrserie (Buffy the Vampire Slayer var den senaste) och jag var väl inte helt övertygad om att det skulle vara särskilt bra, men jag hade väldigt tråkigt och bestämde mig för att testa ett avsnitt. Serien hette The Originals och de erbjöd de tre första delarna i första säsongen.

Jag blev verkligen förvånad över hur mycket jag gillade den här serien! Jag fastnade efter bara ett avsnitt! Karaktärerna var roliga, skådespelarna helt fantastiska. Dialogen var snärtig och tempot var helt perfekt. Jag inte bara gillade de tre första delarna, jag älskade dem!

Nu när jag har kommit hem från konferensen och sitter ensam på min kammare inser jag hur mycket fritid man kan ha när man inte har en liten prins med sig hela tiden. Efter middagen surfar jag och har börjat beta av alla sända avsnitt i serien. Det som gör den här serien så bra är de snabba ordväxlingarna, miljön, musiken, maktspelet, familjevärderingarna och de fantastiska skådespelarna. Mixen är ovanlig och de fem huvudpersonerna har bra dynamik, men det som gör den här serien speciell är de tre syskonen som serien är uppkallad efter. De har en helt fantastisk personkemi och ordväxlingarna är bra med en rolig mix av humor, dramatik och smakfullt våld. Jag älskar den här serien och jag tror definitivt att jag kommer att skriva mer om den i framtiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.