Beställ bönekläder!

En av de mest populära inläggen på den här bloggen skrevs 2012 och handlade om en REA på hijab och bönekläder. Jag antar därför att folk är intresserade av att köpa sådana.

Snart åker jag till Malaysia och jag hade tänkt köpa med mig en packe med bönekläder med hem. Om någon är intresserad av att köpa ett par så fyll gärna i intresseanmälan nedan. Bönekläderna ser ut ungefär som på bilden: Vitt tyg med blommönster i olika färger. Mönstret kan skilja sig något från bilden.

Priset för de här bönekläderna beror på hur mycket de kostar att köpa in, men kommer sannolikt att landa mellan 300-500 kr/par + frakt. Priset beror oftast på kvaliteten på tyget och blommönstret.

Intresseanmälan är inte bindande, men de som fyller i får förtur och jag tar kontakt med intresserade per e-post så att man kan bekräfta att man vill ha ett par till överenskommet pris innan de skickas iväg.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Adress’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Färg på blommönstret’ type=’checkbox-multiple’ required=’1′ options=’Vit,Rosa,Lila,Blå,Grön,Ingen preferens’/][/contact-form]

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.