Hoppa till innehåll

Morissette Amon – Secret Love Song

  • Nöje

Idag har jag bara surfat på Youtube efter jobbet och mestadels har jag lyssnat på filipinska sångare som Marcelito Pomoy och Morissette. De är sååå bra!

Här kommer en cover av Morissette av Little Mix Secret Love Song:

Det är något med hennes röst som gör att man fastnar. Den är så gullig och när den låter som att den nästan spricker- det är helt fantastiskt att lyssna på. Jag är inget fan av Little Mix och när jag lyssnade på deras version av sången måste jag säga att jag föredrar Morissettes cover.

Här finns också en duett som Morissette för med Marcelito Pomoy som jag först hittade när jag lyssnade på Josh Groban. Marcelito blev känd i USA ganska nyligen då han deltog i America´s Got Talent: Champions efter att ha vunnit den filipinska versionen. Han är helt fantastisk och kan sjunga både med en ”feminin” röst som låter väldigt lik Celine Dion och en operaröst som Josh Groban eller Andrea Bocelli. Här är först duetten:

Det finns flera videoklipp på Youtube där Marcelito gör sitt första framträdande på AGT, men den bästa versionen är en live-spelning han gjorde på Wish 107.5 som jag inte längre kan hitta, men här finns dock någon som har kopierat och laddat upp klippet igen:

Jag undrar varför inte fler asiatiska artister slår igenom internationellt. De saknar ju inte talang eller utstrålning. Både Morissette och Marcelito har miljontals med views…

Hoppas att ni också får tid att lyssna igenom dessa under helgen!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.