Hoppa till innehåll

Headhuntad av läkemedelsföretag

addiction, antibiotic, capsule-71538.jpg

Tidigare i veckan blev jag intervjuad av HR-avdelningen på Glaxo-Smith-Kline i Storbritannien. Det är ett internationellt läkemedelsföretag som försöker utveckla läkemedel inom flera olika medicinska fält. Och nu behöver de någon som kan simulera molekyler och hjälpa dem i sitt drug design-flöde.

Först blev jag kontaktad över LinkedIn (det gäller alltså att hålla sin profil uppdaterad!) och efter lite kommunikation på plattformen blev jag tillfrågad om jag kunde skicka in mitt CV. Kort därefter fick jag ett mail med frågan om jag kunde ställa upp på en telefonintervju. Jätteroligt!

Efter intervjun blev jag informerad om att jag var deras toppkandidat och att deras hiring manager skulle ta kontakt med mig inom någon vecka. Otroligt spännande såklart! Nu gäller det bara att bli färdig med min examen så att jag kan gå vidare ut i arbetslivet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.