Hoppa till innehåll

Halva Ramadan över

Nu när halva Ramadan är över finns det tid för lite reflektioner över hur det har gått…

Jag tycker inte att det har varit så jobbigt i år. Vädret har varit lite kyligt. Jobbet har inte varit så hektiskt. Hungern har hållt sig borta. Men ändå. Det värsta med årets Ramadan för mig är känslan av trötthet som återkommer flera gånger under dagen. Den kommer sig av sömnbrist till en början, men därefter propageras den av udda sovtider. Det spelar liksom ingen roll till slut hur många timmar jag klockar per dygn eftersom sovtiderna skiljer sig från dag till dag. Men just nu är det svårt att se hur man annars ska lösa det. Om jag hade varit ensam hade jag kunnat vända helt på dygnet. Då skulle jag vakna klockan 19, äta ”brunch” vid 22.30 och följa upp med en ordentlig måltid vid 01.15. Därefter jobba fram tills 8 eller 9 på mprgonen innan jag gick och lade mig vid 11-tiden. En helt vanlig dag alltså, fast inverterad!

Ja, om jag hade varit ensam då…

God fortsättning på Ramadan!

Etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.