Hoppa till innehåll

Bussresa till Vijayavada och Tenali

  • Resa

Idag var en riktig långkörare. Från Hyderabad åkte vi buss till Vijayavada och därifrån vidare till hotellet i Tenali. Bröllopet börjar närma sig och brudparet behöver förbereda sig.WP_20160211_13_09_01_Pro_LIFrån hotellet i Hyderabad fick vi hoppa på Tuk-Tuk som tog oss till busstationen. Därifrån tog vi en expressbuss vidare till Vijavada. Det var inte så händelserikt. Bussfärden skedde i behaglig A/C och hela tiden fanns en indisk film att se på om man inte ville titta ut.

WP_20160211_14_04_49_Pro_LIPrinsen lekte en del, men sov mest och det gjorde nog många andra i gruppen också. En del är fortfarande lite jetlaggade och eftersom vi har varit igång nästan hela tiden med sena nätter och tidigare mornar så har man inte riktigt landat ännu. Lägg dessutom till hur långt vi rest redan så blir det nog ganska förståeligt hur trött man kan känna sig.

Men idag var det alltså långfärdsbuss som gällde och när vi kom fram till Vijayawada tog vi minibussar till Tenali som ligger inte alltför långt från brudgummens hemby i Munnangi. Imorgon ska vi dit och hälsa på och sedan blir det shopping av bröllopskläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.